Dan Bittman Liliana Stefan : Credeaţi că le ştiţi pe toate femeile din viaţa lui Dan ... : Toate bunurile strânse în toți acești ani, au rămas la fosta iubire a artistului.

Dan Bittman Liliana Stefan : Credeaţi că le ştiţi pe toate femeile din viaţa lui Dan ... : Toate bunurile strânse în toți acești ani, au rămas la fosta iubire a artistului.. Artistul și liliana au împreună trei fii, alexandru, patrick și mark bittman. Artistul este cel care a făcut anunțul, iar la scurt timp a reacționat și liliana ștefan. Cu ea am avut un scop în viața asta. Dan bittman a declarat că anul acesta e dispus să renunţe la. Abia trecut de majorat, alex va lucra cu mama lui la musicalul pe care liliana îl.

Dan bittman și liliana ștefan au trei copii împreună, dar nu au ajuns niciodată în fața altarului. Pana sa o cunoasca pe liliana, dan. Cât despre motivul separării, solistul trupei holograf ia toată vina asupra lui și susține că iubita nu. In cadrul unui interviu acordat pentru okmagazine.ro, liliana stefan a vorbit despre relatia cu tatal copiilor sai, dan bittman. Nimeni nu se aștepta la asta video.

Ce familie frumoasă are Dan Bittman! - FOTO ADORABILE
Ce familie frumoasă are Dan Bittman! - FOTO ADORABILE from storage0.dms.mpinteractiv.ro
Artistul și liliana au împreună trei fii, alexandru, patrick și mark bittman. Dan bittman a declarat că anul acesta e dispus să renunţe la burlăcie şi să se căsătorească cu liliana ştefan, cu care are o relaţie de 21 de ani şi care este mama celor trei băieţi ai săi, alexandru, de 14 ani, patrick noah de 9 ani şi mark nicolas, care va împlini 6 ani. Toate bunurile strânse în toți acești ani, au rămas la fosta iubire a artistului. „din fire sunt mai discretă, nu îmi place ca lucrurile care țin de. O altă despărţire a zguduit showbizul românesc, iar aceasta a avut loc între liliana ştefan şi dan bittman. Alex (19), patrick (15) şi mark (12). Am considerat că nu e importantă hârtia respectivă. Ce spune dan bittman despre despărțire, aflați pe spectacola!

Cât despre motivul separării, solistul trupei holograf ia toată vina asupra lui și susține că iubita nu.

În ciua faptului că au decis să nu mai formeze un cuplu, dan bittman și liliana ștefan încă își vorbesc, dar totul de dragul celor trei copii pe care îi au împreună. „a venit rândul lui patrick. Liliana stefan este mama copiilor lui dan bittman, dar si partenera sa de viata, care ii este alaturi de peste 25 de ani. Creare site | creare magazin online. Cei doi au ales să se despartă în urmă cu peste 4 ani și deși au mai locuit împreună cam 3 ani de zile în aceeași casă, iată că nu au găsit o cale de împăcare, iar de mai bine de un an, ei nu mai locuiesc împreună. Bittman și liliana ștefan nu au fost căsătoriți niciodată, dar au împreună trei băieți. Dan bittman a uimit ieri pe toata lumea, când a declarat ca pâna la finele lui 2012 este posibil sa se însoare cu femeia care îi este credincioasa de 21 de ani, liliana stefan. Solistul de la holograf a anunțat vestea tristă la sfârșitul anului trecut. După 25 de ani de relaţie, cei doi au decis să pună punct poveștii lor de iubire. La 50 de ani, dan bittman ramane unul dintre cei mai carismatici si doriti burlaci din romania. „din fire sunt mai discretă, nu îmi place ca lucrurile care țin de. In cadrul unui interviu acordat pentru okmagazine.ro, liliana stefan a vorbit despre relatia cu tatal copiilor sai, dan bittman. La sfârșitul lui 2020, dan bittman mărturisea că nu mai formează de patru ani un cuplu cu mama celor trei băieți ai lui și că de un an nici nu mai locuiau împreună.

Doi dintre fiii săi îi calcă pe urme. Dan bittman a declarat că anul acesta e dispus să renunţe la burlăcie şi să se căsătorească cu liliana ştefan, cu care are o relaţie de 21 de ani şi care este mama celor trei băieţi ai săi, alexandru, de 14 ani, patrick noah de 9 ani şi mark nicolas, care va împlini 6 ani. Recent, ea a făcut câteva declarații. În ciua faptului că au decis să nu mai formeze un cuplu, dan bittman și liliana ștefan încă își vorbesc, dar totul de dragul celor trei copii pe care îi au împreună. Artistul este cel care a făcut anunțul, iar la scurt timp a reacționat și liliana ștefan.

Liliana Ştefan - Idei pentru părinţi de la o mămică cu ...
Liliana Ştefan - Idei pentru părinţi de la o mămică cu ... from storage0.dms.mpinteractiv.ro
Încântată, partenera lui bittman a postat un mesaj emoționant, însoțit de o fotografie cu ea purtând o pălărie din piesă. Liliana stefan este mama copiilor lui dan bittman, dar si partenera sa de viata, care ii este alaturi de peste 25 de ani. Alex (19), patrick (15) şi mark (12). Dan bittman si liliana stefan alaturi de cei trei baieti ai lor. Mai este foarte puţin din acest an, dar veștile proaste continuă să apară. Liliana ștefan și dan bittman nu mai formează un cuplu de aproape 5 ani. Abia trecut de majorat, alex va lucra cu mama lui la musicalul pe care liliana îl. Toate bunurile strânse în toți acești ani, au rămas la fosta iubire a artistului.

Dan bittman și lil… iti recomandam:

Am considerat că nu e importantă hârtia respectivă. Dimpotrivă, cred că am strica mai mult dacă am încerca să statuăm relația …, declara dan bittman în urmă cu. Cel puţin aşa au lăsat impresia ieri, după ce au postat pe paginile de socializare poze cu fiul lor mijlociu, patrick. Ea nu a postat nimic legat de despărțire, ci despre un proiect al ei, informează spynews. Dan bittman a uimit ieri pe toata lumea, când a declarat ca pâna la finele lui 2012 este posibil sa se însoare cu femeia care îi este credincioasa de 21 de ani, liliana stefan. Cu ea am avut un scop în viața asta. Solistul de la holograf a anunțat vestea tristă la sfârșitul anului trecut. Dan bittman și lil… iti recomandam: Creare site | creare magazin online. In cadrul unui interviu acordat pentru okmagazine.ro, liliana stefan a vorbit despre relatia cu tatal copiilor sai, dan bittman. Doi dintre fiii săi îi calcă pe urme. Bittman și liliana ștefan nu au fost căsătoriți niciodată, dar au împreună trei băieți. O altă despărţire a zguduit showbizul românesc, iar aceasta a avut loc între liliana ştefan şi dan bittman.

Cel puţin aşa au lăsat impresia ieri, după ce au postat pe paginile de socializare poze cu fiul lor mijlociu, patrick. In cadrul unui interviu acordat pentru okmagazine.ro, liliana stefan a vorbit despre relatia cu tatal copiilor sai, dan bittman. Dimpotrivă, cred că am strica mai mult dacă am încerca să statuăm relația …, declara dan bittman în urmă cu. Cei doi au ales să se despartă în urmă cu peste 4 ani și deși au mai locuit împreună cam 3 ani de zile în aceeași casă, iată că nu au găsit o cale de împăcare, iar de mai bine de un an, ei nu mai locuiesc împreună. La sfârșitul lui 2020, dan bittman mărturisea că nu mai formează de patru ani un cuplu cu mama celor trei băieți ai lui și că de un an nici nu mai locuiau împreună.

Impreuna de peste 21 de ani: cum arata Liliana Stefan ...
Impreuna de peste 21 de ani: cum arata Liliana Stefan ... from assets.perfecte.ro
Liliana stefan este mama copiilor lui dan bittman, dar si partenera sa de viata, care ii este alaturi de peste 25 de ani. „din fire sunt mai discretă, nu îmi place ca lucrurile care țin de. Cât despre motivul separării, solistul trupei holograf ia toată vina asupra lui și susține că iubita nu. Dan bittman a declarat că ea este femeia vieții lui. Artistul și liliana au împreună trei fii, alexandru, patrick și mark bittman. Dan bittman a declarat că anul acesta e dispus să renunţe la. Artistul este cel care a făcut anunțul, iar la scurt timp a reacționat și liliana ștefan. Chiar dacă nu mai formează un cuplu şi au decis să o ia pe drumuri separate, dan bittman (59 ani) şi liliana ştefan (52 ani) sunt împreună atunci când este vorba de copiii lor.

La sfârșitul lui 2020, dan bittman mărturisea că nu mai formează de patru ani un cuplu cu mama celor trei băieți ai lui și că de un an nici nu mai locuiau împreună.

Ce spune dan bittman despre despărțire, aflați pe spectacola! Artistul și liliana au împreună trei fii, alexandru, patrick și mark bittman. Iubita lui dan bittman dezvăluie toate secretele de familie, din spatele camerelor! Dan bittman a declarat că ea este femeia vieții lui. Dan bittman si liliana stefan alaturi de cei trei baieti ai lor. Cel puţin aşa au lăsat impresia ieri, după ce au postat pe paginile de socializare poze cu fiul lor mijlociu, patrick. Dan bittman a declarat că anul acesta e dispus să renunţe la. Cei doi au avut motiv de sărbătoare. Solistul de la holograf a anunțat vestea tristă la sfârșitul anului trecut. Artistul este cel care a făcut anunțul, iar la scurt timp a reacționat și liliana ștefan. Dan bittman a anunțat despărțirea de liliana ștefan, iar vestea continuă să fie un adevărat șoc pentru toată lumea. „a venit rândul lui patrick. Chiar dacă nu mai formează un cuplu şi au decis să o ia pe drumuri separate, dan bittman (59 ani) şi liliana ştefan (52 ani) sunt împreună atunci când este vorba de copiii lor.

La sfârșitul lui 2020, dan bittman mărturisea că nu mai formează de patru ani un cuplu cu mama celor trei băieți ai lui și că de un an nici nu mai locuiau împreună dan bittman. Liliana stefan este mama copiilor lui dan bittman, dar si partenera sa de viata, care ii este alaturi de peste 25 de ani.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama